Inmousebyrån

inmousebyran-00

Vi har fått en inmousebyrå på mitt jobb! Ja vi har i veckan utökat mkmedia med ett nytt kontor, beläget lite längre ner på gatan. Vi är så stolta över att presentera vår nya avdelning Inmouse samt vår nya, men lite blyge medarbetare som är en kvick och effektiv hejjare med stor ostkunskap.

inmousebyran-01

Vår filial finns alldeles runt knuten, ja mer eller mindre vid sidan av huvudingången

inmousebyran-02

Inmousebyrån är väl kanske inte den största byrån i stan, men vad gör väl det egentligen

inmousebyran-02binmousebyran-04inmousebyran-05

Det är ju inte alla byråer som faktiskt har en Inmousebyrå. Inhouse har jag hört talas om och det verkar ju inte direkt unikt. Men Inmouse? Never heard of.

inmousebyran-03

Det lilla kontoret har till och med sin egen elcentral. Men det gäller att hålla sig därifrån, en vill ju inte råka ut för en electrical hazard.

inmousebyran-05b

Och hur är kontoret inrett undrar ni såklart? Jo där finns både akvarium, taklampa, dyr konst, blommor och ett helt arbetslag redo att sätta tänderna i dagens sysslor.

Men vem är då den briljanta arkitekten bakom denna nyskapande Inmousebyrå?

inmousebyran-10inmousebyran-11

Jo men det är ju jag!

inmousebyran-06 inmousebyran-07 inmousebyran-08

Igår hade vi en liten invigning av Inmousebyrån och självklart skulle det firas och dokumenteras. Men vår nya medarbetare såg vi inte röken av.

inmousebyran-09 inmousebyran-12

Jag tror dock att hen är erhört nöjd över sin nya arbetsplats. Och nära till jobbet är det ju, där snackar vi alldeles runt knuten, eller mer eller mindre i knuten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply