Släpp ballongerna loss, det är vår!


Ja igår eftermiddag blev det faktiskt nästan vår igen. Solen sken från en klarblå himmel och peppen steg. Idag är det dock göteborgsmulet igen, men i stället för att grina startade jag dagen med färg, fåglar och ballonger. Samt en liten morgonsång/nynneri – ”Det ska vara gott att leva” – ja ni vet den där låten från Macken. Det kan knappt bli en bättre start på dagen. Och jag tror bestämt att helgen kommer fortsätta att vara så här bra. Idag blir det tvätt (så där skoj kanske, men bra att det blir gjort) och fredagsfint med karlen. I morgon ska vi se Ljust & Fräscht med mor och far. Innan föreställningen blir det mat på Hello Monkey. Och efter blir det födelsedagsfest hos Dan och Katja. På söndag är det matinéföreställning av filmen Det enda laget, då jag äntligen ska få se hur DVD-omslaget med tillhörande booklet blev i tryck. Det är nämligen jag som designat allt! Sicken helg hörrni!

Vad ska ni hitta på?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maja-Stina
  9 mars 2012 at 15:30

  Vilka bilder – å vilka helgplaner! Du är strålande vårvacker!

  Skulle gärna se Ljust och fräscht. Och visa gärna Det enda laget-omslaget också – nyfiken! Eller är det du som har gjort det man kan se via länken, med dojjorna?

  Här ska det bli fredagsmys och schäslongshäng och se ikapp veckans missade program på Play. I morgon: köpa balkongmöbler. Och så ska det skrivas lite texter, av rena lusten. 🙂

  Jag och Sven skickar fredagskramar till dig och Götet! Denna fina stad.

  • Reply
   Helly
   10 mars 2012 at 11:36

   Tack fina du (och söta Sven)!
   Yes, det är jag som gjort affischen med, den med dojorna. Ska visa upp hur allt ser ut sen!
   Din helg låter inte heller helt fel, balkongmöbler behövs nu när våren kommer. Och så tror jag att du skriver extra bra på balkongen sen, i solen!

 • Reply
  madeleine
  14 mars 2012 at 12:56

  lovely!

 • Reply
  Angeliqa
  14 mars 2012 at 14:42

  Vilken tjusig topp och hela outfiten blir fulländad med ballongerna i hand. Snyggt!

 • Reply
  maria
  17 mars 2012 at 00:06

  Superfin top 🙂 Vart kommer den ifrån?

  • Reply
   Helly
   18 mars 2012 at 10:19

   Topen är från H&M!

  Leave a Reply