How about some snow?

how-about-snow-1

Här står jag och är juligt glad. Eller? Jag maxade ju med julen där för ett tag sen – vi snackar lussebakning och julgodis högt och låg, stulna granar hit och dit samt julmusik på jobbet och i bilen på väg till stallet. Men nu då? Det är bara några få dagar kvar till julafton och min julfeeling är som bortblåst. Det kan ha något med att jag inte bokat in någon ledighet och eftersom julafton ligger på en lördag, så blir det inte så många röda dagar att plocka ut. Med andra ord känns det som en vanlig helg. Typ.

how-about-snow-2

Ne hit med lite snö – så kommer nog julfeelingen tillbaka. Nu vill jag mest gräva ner mig under ett täcke, se på Skam om och om igen samt äta grillchips.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Christin
  21 december 2016 at 18:29

  Älskar tröjan. Och bilderna. Vet inte hur du lyckats men tycker alltid dina bilder är knivskarpa och fulla med stämning. Även självporträtt rakt upp och ner. Och SKAM <3 såg alla 3 säsonger på 1,5 vecka.

  • Reply
   Helly
   23 december 2016 at 20:15

   Men tack hörru! Ja det mest viktiga är väl bra ljus, hurra för dagsljus som en inte ser så mycket av nu för tiden. Ja men SKAM, så himla bra! Är inne på andra säsongen nu, vill inte att det ska ta slut ju.

  Leave a Reply