En tripp till Mölle – Del 2

Mölletrippen fortsätter (Del 1 hittas här) och startar som den tidigare dagen slutade; med en sovande bebis. Vi skojar lite om att Otto ser ut som George Costanza i Seinfeld nu när nästan allt hår är tappat eller bortskavt förutom en rand i nacken. Gullunge.

Efter morgonhäng i stugan åkte några av oss till Kullens Fyr medan resten åkte och spelade golf.

På eftermiddagen kom det in ett riktigt åskoväder. Tur det fanns en bok och ett täcke att götta ner sig i när regnet och blixtarna bytte av varandra där utanför.

Men det klarnade upp lagom till att vi bokat bord här, på Mölle Krukmakeri & Café. Ryktet om deras goda pizzor hade spridit sig och en gillar ju pizza.

Ni ser ju…

… mums!

Torsdag 05.40 – en überpigg Otto som tillslut somnade om igen.

Torsdag och hemfärd. Nycklar är vår räddning när Otto tycker att bilfärden blir för tråkig. Vi hamnade tyvärr även i en gigantisk kö pga en olycka och stod helt still på E4’an vid Falkenberg i nästan en timme.

Men innan dess hann vi med ett stopp i Höganäs och Höganäs Saluhall. Där shoppades det både saker till Otto…

och så fikades det!

Sen for vi hemåt, över vidderna. Alltså Skåne och dess vackra landskap och hus!

Vi hann även med en mat- och pusspaus innan vi kom hem till Mölndal igen.

Ottos inköp på Höganäs Saluhall – en prickig haklapp och en gul popcornkeps. Ni ser kanske vilken färg Otto (eh…hans mamma) gillar.

Och sen så var semesterns utflykter slut för denna sommar. Vi har ändå hunnit med en hel del; Marstrand, Varberg, Lidköping, Alingsås, Onsala och så Mölle. Tack för det!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply