Vecka 33

Sådär, då var semestern slut och det är dags att gå tillbaka till det vanliga livet. Eller vanliga livet vette katten, då jag inte riktigt hann komma in i min ”nya liv” dvs föräldrarledighet vs jobb. Det är fortfarande lite nytt att bolla och få ihop dessa två. Men alla våra liv är olika och det är bara att göra det bästa av det en har att tillgå. Att driva företag innebär ju att en mer eller mindre alltid måste jobba – vilket jag också gillar. För jag tror att mitt rastlösa jag hade gått bananas om jag skulle vara föräldrarledig 100%.

Så nu kör vi – avspark för en ny termin och ny vecka!

Veckans att göra:
Det är en blandad vecka – en del jobb men en hel del lediga stunder. Mormor kommer förbi för att avlasta lite när jag ska jobba, så det blir fint. Sen ska jag träffa Lovisa på torsdag, kanske blir det lite Göteborgshäng i några timmar. Och vet ni vad, jag har börjat rida igen! Så på söndag blir det häst- och stalldag, hurra! Är så skönt att komma igång igen, att både få känna hästdoft men att även få röra på sig lite. Sen behöver vi bestämma oss angående lokal och annat inför Ottos namngivningskalas. Och så ska jag ju såklart umgås en massa med Otto, yeaj!

Veckans pepp:
Att vi börjar komma ordning med våra startade projekt. Garaget börjar bli klart och trädäcket är ju mer eller mindre färdigt. Sen blir det till att sätta igång Projekt Trappa/Hall. Skoj!

Veckans struktur:
Ska sätta mig sen när Otto somnat för att strukturera upp inför jobbstarten. Göra listor och boards osv.

Veckans förväntning:
Oj, inga alls tror jag. Första veckan ensam med Otto igen och första veckan efter semestern, så det får gå som det går!

Veckans middagar:
Blir glad om jag ens får i mig nåt om dagarna. Ne skoja bara, det går rätt bra faktiskt. Jag har nog en tetra morotssoppa sedan innan sommaren som kan få agera lunch två dagar. Alltid nåt.

Veckans roliga:
Säger som innan, att få hänga med Otto. Nu jollrar och skrattar och pratar han för fullt, så det är så fint att få följa hans framsteg.

Veckans tråkiga:
Att jag helt missade att anmäla mig till både babysim och mammaträning som mina MPF-vänner ska gå på. Glömde helt bort att det kom ett vanligt liv med massa ensamtid efter semestern. Har dock kontaktat dem för att se om det finns några restplatser…

Veckans oplanerade:
Helgen är rätt oplanerad förutom stall på söndag. Får se vad den lilla familjen ska hitta på.

Veckans köp:
Inget alls tror jag, förutom mat.

Veckans tv-serie:
Har precis sett klart Big little lies och The Handmaids tale så jag och David behöver en ny samserie. Jag själv tänkte börja se de nya säsongerna av Glow, Working moms och The let down.

Veckans vill-ha:
Lite bättre väder så jag kan få till ett sista dopp innan sommaren försvinner.

Veckans sköna:
Att få komma in i lite rutiner igen!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply