Kullens Fyr

Nemen här står jag med en Otto på höften och ser lite relaxed ut.

Jajamän, då vart det utflykt till Kullens Fyr och nu är jag hemma efter semesterns sista tripp – stughäng med mormor och morfar i Mölle. På måndag börjar David jobba igen och jag med. Lite smått i alla fall. Har ju såklart en bebis att ta hand om men ska försöka få till några timmars kontorsjobb i veckan. Det känns både skönt att komma igång igen men även vemodigt att familjen sex veckor långa semester tillsammans nu är slut. Men vi säger INTE att hösten är här, ne hörrni det är fortfarande augusti och det finns tid för massa mer bad.

Så nu var det utrett.

Då kan vi återgå till Kullens Fyr – som är Sveriges högst belägna sjöfyr med sina 78,5 meter över havet samt en av de äldsta fyrplatserna i Sverige. Nu vet ni det. Dit tog vi oss – jag, Otto, mormor och Asta. Eller nja, de övriga tre tog sig inte riktigt hela vägen upp till utsiktsplatsen utan höll sig på betryggande avstånd från kanter och stup.

Otto verkade måttligt imponerad och smaskade mest på sin hand.

Ah, mäktigt med utsikt!

Och mäktigt med sten och berg och hav!

Här har ni själva fyren. Hejhej!

Och här har ni mitt sällskap, stabilt i skuggan.

Det blev en liten skuggpaus på väg tillbaka till bilen.

<3

Så himla fint att kunna ta med den lille knodden på diverse utflykter. Inte för att han kanske uppskattar dem på samma sätt som sin moder, men ändå. Att få göra och uppleva saker tillsammans är finfina grejer!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mamma Marie
    10 augusti 2019 at 11:56

    En härlig tur tillsammans👍🥰.

  • Leave a Reply