Husvisningssöndag i Kåhög

husvisningssondag-2

Vet ni vad det nya svarta är? Jo att ta sig en husvisningssöndag! Sagt och gjort, i söndags var det andra söndagen i rad som jag och David styrde bilen mot mer eller mindre okänd mark. Denna gången hamnade vi en liten bit utanför Göteborg – nämligen Kåhög.

Om ni gillar sommar, kor och tv kanske ni gjorde som jag i maj. Nämligen såg på det årliga kosläppet på svtplay, från just (just in case meaning) Kåhögs Gård (i för sig från en soffa i Barcelona). Och där hamnade vi alltså i söndags, i Kåhög – eller Kohög som vi också kallar platsen. Väldigt mysigt, husen klättrar uppför berget vilket innebär en massa härlig sol och utsikt samt att det är typ på landet men ändå nära stan.

husvisningssondag-3

Och huset såg ut att ha potential men nja, det var bara så…tråkigt invändigt. Gav ingen ”här-vill-jag-bo-känsla” alls. Så tack men nej tack.

husvisningssondag-1

Så husletandet går vidare även om just Kåhög i sig var rätt så najs. Vi får se vart vi hamnar nästa söndag, vi har eventuellt ett nytt hus på span. Dock utan badrum och på fel sida sjön, men en visning kan en ju alltid klämma in. #hemnetjunkie

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ywonne
  13 december 2016 at 20:20

  Forsera inte husköpet utan invänta rätt tillfälle! Rätt var det är faller det rätt och då är det mening att det blir just (just in case meaning) det huset!😘👍

 • Reply
  Ywonne
  13 december 2016 at 20:22

  Forcera stavas det ju!! Tyckte väl att det såg konstigt ut med ”S”!😜

 • Leave a Reply