Vi snackar fräsig meze här

Alltså, det är ju rätt roligt att laga mat. Och att laga många små rätter samtidigt, det är både det förstnämnda samt en utmaning – att en då måste ha koll på så att inget blir färdigt före de andra rätterna. Förbereda och preppa för att sen köra igång med att fräsa, steka, ugnsrosta osv. Ja det är rätt kul faktiskt.

Det var lite så jag jobbade sist jag lagade mat. Vi kan väl kalla det meze / tapas / smårätter som bestod av sånt jag var sugen på när jag var i affären för att inhandla ingredienserna till årets midsommarveggiesill. Och resultatet blev rätt långt ifrån midsommarmat, här snackar vi chili, koriander, hommus, libaknäcke med sesamfrön, champinjon- och morotsfräs och rosmarinsrostade färskpotatisar. Nomelinom!

meze-1 meze-2 meze-3 meze-4

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna María
    20 juni 2014 at 08:44

    Men åh vad gott allt ser ut!

  • Leave a Reply