Vecka trettiotvå

Måndag, vecka trettiotvå.

Om en vecka börjar jag jobba igen, efter fyra veckor semester. Det har verkligen varit en bra semester som blev mer fartfylld än vad jag i början hade planerat, då tanken var att mest hänga/fixa hemma i huset. Men jag är rätt utvilad och börjar faktiskt känna mig redo för att sätta igång kropp och hjärna igen. Ja mitt huvud har varit seg som kola emellanåt och det har känts som jag knappt kunnat sätta ihop riktiga meningar. Hej semesterhjärna.

Igår natt var det inte alls lika lätt att somna, som de tidigare nätterna då jag slocknat pang bom, utan hjärnan gick på högvarv och kommande projekt planerades. Ja en känsla av pepp infann sig! Kreativiteten verkar ha vaknat till liv igen och det uppskattas mycket, då jag lite saknat den i sommar. Har ju typ mest badat. Så nu ska huset få lite kärlek i diverse små (exempelvis att få det sista på plats i sovrummet) och stora projekt (eh…källaren och dess jävla avloppsrör) samt att jag behöver få lite kärlek i form av klippning, mer hästeri samt jobbstart inför en spännande höst. Sen åker jag och David till Amsterdam i början av september, så även vi får lite kärlek.

Men först ska jag njuta av den sista semesterveckan.
Bada. Rida. Åka till Kungshamn. Och kanske avslutar jag veckan med ett besök på Way out West. Ryktet går att det ska regna hela helgen vilket såklart är hurra och jippi men mindre skoj om en är på festival.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply