Vecka 27

Vadfalls – det är måndag OCH ny månad. Hej juli, du kom visst från ingenstans. För sommaren har redan varit här i flera månader och jag har därmed knappt tänkt på den kommande semestern. Jag får dock vänta i ännu två veckor innan ledigheten slår till, men det känns ändå helt ok med tanke på att jag nästan lever sommarlife ändå. Bada och må gött kan en ju göra efter kontorstid. Så låt oss ta en titt på vad vecka 27 har att bjuda på:

Veckans att göra:
Förutom att jobba (vilket just (just in case meaning) nu mest innebär att slutföra projekt, ta några sista kundmöten samt städa kontoret) så blir det nog en hel del bad. Sommarvärmen ser ut att stanna även denna vecka så då finns det inte så mycket annat att göra. Eller jo, vi ska fixa en del i huset. Skruva ihop möbler för att sen måla dem – då projekt Slutföra sovrum är prioriterad. Sen ska även balkongen få en sista putt till att bli klar. Jag ska väl även se den där fotbollsmatchen imorgon. Och till helgen vankas det 40-årsfest på Hisingen. En blandad kompott med andra ord!

Veckans pepp:
Hör och häpna, jag är mest pepp på att skura balkongen! Såpa och skurborste är inköpt så i kväll ska det skuras och fäjjas och donas. Förhoppningsvis blir balkongen lite renare och vitare efter det, så att jag kan fixa med det sista slutpiffet.

Veckans struktur:
Har en del husfix att slutföra, vilket känns gött. På jobbet är det som sagt mest att avsluta projekt och knyta ihop allt inför semestern.

Veckans förväntning:
Att balkongen anses klar.

Veckans middagar:
Tänkte se vad mitt lilla grönsaksland har att erbjuda. Potatisen bör väl kunna skördas snart eller? Lille lille potät, jag vill dig ät. Spenaten börjar se trött ut meeen bönorna och morötter växer nu till min stora glädje. Så kanske kan jag slänga ihop en egenodlad potatissallad innan veckan är slut?

Veckans roliga:
Bada. Det är alltid roligt att bada.

Veckans oplanerade:
Kvällarna är rätt så oplanerade så sätt, har en del saker att beta av under veckan men vet inte exakt när det kommer ske.

Veckans sköna:
Sommarvärmen!

Veckans tråkiga:
Att det aldrig regnar. Min trädgård trenger regn.
Och så saknar jag Battis och att få njuta av sommaren tillsammans med min fina snel hest.

Veckans köp:
Snickerifärg till möblerna i sovrummet.

Veckans blogginlägg:
Jadu, jag ligger sååå efter med diverse inlägg. Har en del bilder kvar från Barcelona att visa. Samt bröllopsbilderna och andra fina utflykter. Men vem orkar sitta inne med en dator när sommaren ljuder utanför?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Annika Tiselius
  2 juli 2018 at 17:50

  Hej vill du ha ett städtips för balkongen ? Köp fasadtvätt och blanda till i en sprayflaska som du sprayar ut o låter verka en liten stund sen tar du trädgårdsslangen o spolar av – färdigt !! Kram på er.?

  • Reply
   Helly
   2 juli 2018 at 20:48

   Tack för tips!
   Har skrubbat med såpa idag och det blev finfint, men ditt tips verkar betydligt mindre krävande 😉

  Leave a Reply