Vecka trettioåtta

Whihoo – ännu en ny vecka att ta sig an. Så låt oss se hur vecka trettioåtta kommer se ut:

Veckans att göra:
Jag tänkte först att denna vecka är helt oplanerad, men när jag ser över kalender så inser jag att den nästintill är fullbokad. Sedär ja. Förutom att dagarna försvinner till jobb så kommer resten av tiden vigas åt ridning, frisörbesök, balladgalej, fotbollsmatch/hejja gaisbada(?!) och förhoppningsvis en skogs/svamptur. Sen blir det väl även lite husfix, vi ska fatta lite beslut gällande avloppsrör och uppvärmning. Alltid lika spännande (och ”billigt”) med hus!

Veckans pepp:
På lördag ska jag och Lovisa ta ett återbesök på balladklubben True Love. Hej vad det ska dansas tryckare och skriksjungas! Ihh, så pepp! Innan det ska vi köra den klassiska förfesten – äta goa saker i bröd samt lyssna på gamla indiehits.

Veckans struktur:
Hela veckan är fylld av möten, möten och åter möten. En hel del interna möten – såsom coachsamtal med de anställda, utvärderingsmöte, styrelsemöte samt några interna kundmöten – men även ledningsgruppsmöte för IP Grafisk produktion och form. Ja ni hör ju, en riktig mötesvecka.

Veckans förväntning:
Eftersom vi har så mycket äpplen och fallfrukt som bara blir liggandes så har jag nu påbörjat ett äpplesaft-recept från min mormor. Hur enkelt som helst, bara skära äpplen, lägg i vatten med lite vinsyra osv och vänta i tre dagar innan du silar av och ev tillsätter socker. Klart! Så veckan förväntning är att se hur denna saft blir. Hoppas på stordåd!

Veckans middagar:
Jag skördade ju en del potatisar häromdagen som måste ätas snart. David nämnde att han var sugen på potatis och fisk med äggsås så då tänkte jag testa att göra vegetariska fiskpinnar till mig. Med potatis då!

Veckans roliga:
Bada. Det är alltid roligt att bada.

Veckans tråkiga:
Att jag inte hittat lådan med höst/vinterskorna. Den står nånstans i lådhögen i källaren, men jag har inte riktigt orkat flytta runt alla. Vilket tråkigt nog då innebär att jag får plaska omkring i sneakers i regnpölarna.

Veckans oplanerade:
Jag ska klippa mig på torsdag och vem vet, kanske kommer luggen tillbaka?

Veckans köp:
Hittade en så fin mössa hos Krickelin som jag eventuellt bara måste ha. Den från Samsoe & Samsoe, är rosa och verkar mjukmjuk!

Veckans sköna:
Det ska bli sommarvärme! Kanske kanske blir det ett litet dopp? Hoppas!

Veckans blogginlägg:
Bah, lägg ner. Jag har fortfarande en massa bilder från sommarens Barcelonatripp som ligger och jäser på datorn. Sen Amsterdam. Samt att det hänt lite nytt i huset som vore kul att få på pränt. Men orkar inte stressa upp mig över bloggen och om inläggen blir färre. Det blir när det blir liksom!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply