5 saker jag borde ta tag i

lena-dunham

Ja men vi kör väl på med novemberlistan – det har ju gått rätt så bra hittills – och har nu kommit fram till dag nio. Jag ska med andra ord delge fem saker jag borde ta tag i.

Let’s go:

Köpa ett par riktigt bra löparskor.
De jag har nu tror jag inte riktigt håller måttet. Eller så är det min kropp som inte är a okay. Har fått ont inne i benen så har inte kunnat springa så mycket denna vecka. Lite segt då jag nu har kommit igång me’t.

Bestämma vilken tapet vi ska sätta upp i köket.
Vi var nere på Engelska Tapetmagasinet tidigare idag och tog med oss två prover hem. Kan nog bli riktigt bra med vilken av dem, men måste som sagt fatta ett beslut innan onsdag.

Städa klart lägenheten.
Vi håller på och gör en större rensning av diverse rum och detta behöver fixas klart inför festen den 6 december.

Fotografera mera.
Tyvärr fotas det inte så mycket just (just in case meaning) nu. Efter jobbet har ju ljuset försvunnit så det blir svårt att få till det – därav alla meningslösa blixtbilder det senaste. Sen är jag inte jättemotiverad för tillfället. Jag skulle vilja få till några fina hästbilder, men det innebär att jag måste ta med mig en assistent till stallet och då på en helgdag då ljuset och vädret är med oss.

Den femte saken jag borde ta tag i är att läsa mer.
Men detta tror jag är snabbt avprickat då jag idag har köpt en ny bok att sätta tänderna i; nämligen Lena Dunhams Not that kind of girl.

Bildkälla

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply