Vecka 40

Så vart det måndag igen och den sista septemberdagen för 2019 – imorgon är det oktober! Men eh, jag embracar hösten och ser fram emot skogspromenader, färgsprakande natur och en ny garderob. För ja, jag jobbar med sommar/vintergarderob och ska nu i veckan plocka fram höstiga klänningar, tjocka jackor och tåliga skor. Byebye sommarklänningar och tygskor. Himla billigt och hållbart sätt att shoppa kläder. Av sig själv.

Men det är inte bara det som sker nu i veckan, ne låt oss se vad som mer händer under vecka 40:

Veckans att göra:
Det är väl lite same old. Ottohäng, kontorsjobb, stallet, mammaträning och babysim. Får se om jag får till någon promenad med mina MPV-vänner eller kanske en tårtrestfest. I helgen blir det höstfix i huset, skogspromenad och eventuellt ett Lisebergsbesök. Ja och så ska jag ju byta garderob med mig själv. Senare idag ska jag även bli intervjuad av en tidning, så det gäller att puffa luggen.

Veckans pepp:
Skogspromenad på lördag – med kaffe, äggmacka, fika och kanske lite svampletning. Som jag ser fram emot att komma ut i naturen igen!

Veckans struktur:
På tisdagar nu i oktober är det Davids tur att vara föräldrarledig – så att jag kan fokusera på jobbet och vara en heldag på kontoret.

Veckans förväntning:
Har tänkt baka bullar på fredag, då det är Kanelbullens dag. Förväntningarna från min sida är stooora. Eller inte. Jag har nog aldrig bakat egna bullar själv innan. Men någongång ska ju vara den första, hej från den 36-åriga bullmamman.

Veckans middagar:
Jadu, jag har en del middagar klara i frysen redan. Men något spännande bör ju det hittas på. Eller ja, gott. Saker i bröd är ju en klassiker. Hett, knaprigt, sött, krämigt. Mumma!

Veckans roliga:
Babysimmet på torsdagar är rätt roligt. Kul att se Otto utvecklas vecka för vecka och upptäcka glädjen i/med vatten. Jag hoppas han blir ett badmonster som sin mor.

Veckans tråkiga:
Ständigt denna stress över att inte räcka till på jobbet och sen tvärtemot, inte räcka till mot Otto.

Veckans otippade:
Ska som sagt bli intervjuad av en tidning senare idag. Lite otippat men kanske ändå inte. Resultat kommer om någon vecka.

Veckans köp:
Måste införskaffa en större filt till Otto, då han numera kan rulla och solfilten har blivit för tok för liten för hans krumbukter.

Veckans tv-serie:
Jag har några avsnitt kvar av The let down. Sen är frågan vad jag ska ta mig an. När börjar nästa säsong av Masterchef Australia egentligen? Love it!

Veckans vill-ha:
Krispigt höstväder!

Veckans sköna:
Att få hänga med Otto och se han utvecklas dag för dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply