Vad händer då?

Just nu

Sitter på balkongen och det är redan 20 grader när klockan precis passerat åtta. Ja idag ska det bli en varm dag, tror det ska peaka vid elva, 28 grader? Galet. Så här sitter jag och hör Göteborg vakna till liv. Det enda som hörs just (just in case meaning) nu är måsskrik, skatkäbbel och bilbrus från E6 långt borta. Solen gassar och jag får ha på mig den nyinköpa solkepsen för att inte ögonen ska kisas sönder. Klagar gör jag dock inte. Ne för kaffet står här bredvid och jag är rätt nöjd att morgonen är lugn, varm och ensam.

Idag

Ska cykla idag! Men framförallt så ska jag bada! Ja det finns liksom inget annat på kartan när vädret utlovar megasommartemperaturer. Om några timmar beger jag och Lovisa oss iväg mot Delsjön eller Härlanda – hurra för utflykt! Resten av dagen är dock rätt oplanerad men jag tror att växterna i lägenheten behöver lite kärlek aka vatten. Växterna på balkongen ska vi inte prata om, de har gett upp ser det ut som. Med andra ord behöver jag inhandla lite nytt blomster, vilket bör hinnas med idag. Håller värmen i sig tror jag att det får bli lite utehäng nånstans, går inte att vara inne när solen gassar utanför. No way.

Imorgon

Antingen blir det lunchgrill eller fika med Linda & co. Jag hoppas på grill, för grillat är godast, i alla fall denna del av året! Mmmm grillad halloumi…nomnom! Efter det bär det av på husvisning vilket ska bli spännande! Hoppas det känns gött, men bara för oss och inte för några andra. Muhahhaha, give me da house! Tror det var någon från jobbet som sa att jag borde döpa om bloggen till; Helly and the dream of houses. LOL. Efter visning ska jag nog hänga med mina föräldrar + Asta en stund innan söndagskvällen tar över = tv-serieshäng i soffan. Twin Peaks börjar ju dock inte på måndag så frågan är vad det ska gluttas på nu? Tips?

I veckan som kommer

Husvisning igen på måndag. Sen ett spännande möte på tisdag som jag kommer berätta mer om framöver. Utöver det blir det ju det gamla vanliga; jobba, stallet och lite träning. Men vet ni vad, kortvecka denna vecka ju då torsdagen är röd dag – hurra! Och till helgen blir det hästhelg för hela slanten då jag ska hänga med Åsa på meeting. Skoj!

Och sen då?

Ja om mindre än två veckor åker jag till Barcelona och det ska bli såååå kul! Få träffa Terry igen, gå på festival och sen bara få insupa världens bästa stad. Hurra för det!

Vad har ni för spännande planer framöver?
Någon som ska bada idag? Jo men kom igen nu, vi gör det tillsammans!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanna
  20 maj 2017 at 09:02

  Shit vilken glassig helg! Önskar att jag älskade att bada men alltså… Det är så blött? Kanske ska träna på det denna sommar.

  • Reply
   Helly
   21 maj 2017 at 19:56

   Bada är blött, helt sant! Men det är väl ändå det som är hela grejen? Ja du får nog träna på det i sommar, bara plums, hoppa i plurret – det bästa!

 • Reply
  Amanda
  21 maj 2017 at 10:20

  Härlig helg! 🙂 Nu är ju helgen nästan över men jag har maxat med uteserveringshäng på Gyllene Prag, middag på Dubbel dubbel, ett mysigt dressyrpass, middag på Butcher’s Market, Quizadillasquiz med Twin Peaks-tema på Yaki och idag blir det hoppträning med hästen och veckohandling innan soffhäng med någon serie. Så bra helg! ^^

  • Reply
   Helly
   21 maj 2017 at 19:58

   Låter som en riktigt kalashelg ju!

  Leave a Reply