The park is open

Jag är tillbaka efter några dagars av ofrivillig bloggpaus. Ja det verkar inte bättre än att bloggen har legat nere hela helgen. Ingen skada skedd så sett men ja, lite frustrerande.

Nåväl, för intresseklubben kan jag meddela att jag idag har sett Chris Pratt i två helt olika sammanhang. För bara en stund sedan såg jag nämligen Jurassic World på bio och tidigare idag klämde jag några avsnitt av bästa serien Parks and Recreation. Bra på två helt olika sett.

Och vet ni vad, om en och en halv vecka går jag på semester. Som jag längtar! Och vet ni vad en gång till, jag kommer med största sannolikhet inte att ha badat innan den första juli = skandal!

Bildkälla 1 2

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vicky
  29 juni 2015 at 15:23

  parks and rec!! så längesen jag såg det. måste återuppta detta fantastiska. och fint med semester. vad ska du hitta på?? mer än att bada alltså (vilket annars ju räcker väl).

  • Reply
   Helly
   29 juni 2015 at 17:20

   Bästa serien ju!
   Ja det ska bli så gött med semester även om jag inte planerat så mycket än. Har många idéer på vad som kan hittas på, men får se vad det blir. Bada lär jag ju göra i vilket fall 😉

  Leave a Reply