True Love
– världens just nu bästa klubb

Äntligen fick Göteborg sin powerballadklubb – i lördags var det premiär för True Love på Auktionsverkets Kulturarena. Och vilken premiär det blev – fullproppat och slutsålt. Vilket jag förstår, för jävlar sicken kväll! Och då var jag bara där de sista två timmarna, men hann ändå skriksjunga mig hes, dansa oändligt massa tryckare med Lovisa och peppdanssjunga om och om igen. Ja ni hör ju – total succé!

När vi kom dit hann vi precis se/höra Danny Saucedo avsluta sitt överraskningsgig.

Och sen var det mest bara sånt här – peppsjungdans.

Så himla fin kväll.

Törstiga efter all dans – kräver sin Aperol Spritz.

Tack å skål!

Sen var det bara att bege sig tillbaka in på dansgolvet och knö bland all eufori.

Dansade bland annat in i Therése.

Samt en massa andra bekanta och obekanta kändisar. Kan ni urskilja han den där roliga?

Här har ni dock den nöjdaste tjejen i stan – älskar ju powerballads! Och tror jag sjöng med i alla låtar som spelades – behöver jag säga att jag var rätt hes dagen efter.

Lovve och jag – bästa dansparet på dansgolvet

När klockan var tre spelades tyvärr sista låten – Halo om jag inte minns fel – och en fin cirkel bildades där vi alla sjöng och kramades i kör.

Sen var det över för denna gången.
Och blir det fler gånger – ja då är jag garanterat där igen!

För vilken himla toppenlördag det blev. Först en härlig stund i solen på Stenpiren, följt av prosecco- och popcornhäng hemma hos Lovisa och tillsist den pampiga avslutningen på True Love. The cherry on the top hade varit om jag bott kvar i stan, då hade jag haft ungefär tjugo meter hem till sängen. Nu fick jag i stället ta en taxi hem för trehundra pickadoller och crashade inte i sängen förrän efter fyra. Men det är smällen en får ta när en bor i hus.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply