True Love & den andra dansen

Eh vi skippar att jag varit borta från bloggen i nästan en månad igen – utan går direkt till kvällen då jag och Lovisa återbesökte balladklubben True Love. Ja så gör vi – in med mer pepp, fest och ballader vetja! Förra – och första – gången vi var där var i slutet av april och det var helt amazing. Så mycket fulskriksång och tryckardans har jag inte varit med om på år och dar. Hur denna första episka kväll såg ut kan ni se här. Men nu ska ju detta inlägg handla om True Love & den andra dansen ett gäng månader senare.

Vi startade som sig bör med middag, dryck och hund hos Lovisa. Hejhej!

Sen tog vi oss ner till Tredje Långgatan, Auktionsverket Kulturarena och True Love. Vi var inte de enda, så det fick bli en stund i kön. Men sen så, in och knö med alla andra på dansgolvet. Nu vankas hitkavalkad!

I vimlet mötte vi upp Erika.

Men mest var det hon och jag. Kraam på dig!

Ja ni ser ju peppen!

Gästartist för denna kväll var Mariette som drog av några klassiker där framme på scen.

Men mest var det bara full dans och full skriksång till alla ballader som spelades. Fint så.

När halsen och benen inte orkade mer spatserade vi ut i natten. Hejhej min gamla lägenhet där bakom.

Vi hämtade upp Samuel en gata ner – som hade spelat skivor på The Abyss – och vandrade hemåt framåt småtimmar.

Igår kväll hängde jag åter med Lovisa, men denna gång testade vi på utbudet i Mölndals nya galleri. Vi orkade inte riktigt med ståhejjet inne på John Scotts (jep, utbudet i Mölndal är som det är) utan hamnade på hamburgarrestaurangen Tony’s där det mumsades pommes och burgers som aldrig förr. Inte helt fel ändå, vem säger nej till burgare liksom? Och som dessert – glass med maränger, strössel och chokladsås. Halleluja moment!

Idag är det söndag och det ska fixas och planeras en del med huset. Badrumsrenovering coming up serrni. Samt att vi måste fatta beslut kring de där nedrans avloppsrören. Att ha hus = att behöva fatta en massa beslut. Som kostar pengar. Nu vet ni.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply