Barely alive

Tillbaka från de döda.

Ja innebörden av detta inlägg kan tolkas på i alla fall två sätt. Det var några veckor sedan sist – igen. Så hej, här kommer ett litet livstecken från moi, I’m back from the dead typ. Eller så kan vi rätt och slätt kalla det ett inlägg om hur jag såg ut igår, när jag och David var på Halloween-fest i Mölnlycke.

Det är kul med utklädnad och maskerad – men jag huserar alldeles för sällan i dessa områden så det blir alltid lite panik i vad en ska hitta på för utstyrsel. Denna gång valde jag den enklare vägen – inga speciella kläder (bara på med den lilla svarta vettu) utan jag fokuserade på le makeup. Smink i all ära, men detta är verkligen inte min paradgren då jag har kört samma sminkritual sen typ forever. Även om det faktiskt är fräckt hur lite skugga och highlights kan förstärka och förändra ens utseende. Så jag laddade upp med allt gammalt smink jag kunde hitta och kikade sen på någon ”easy skull makeup tutorial” på youtube. Resultatet blev faktiskt rätt ok!

Eller ja, det mesta ser rätt bra ut i dunkelt ljus, på lite avstånd och med filter/gråskala.

David var ju också med på Halloween-galej, men då han sladdade in med andan i halsen körde vi en ”Alkberg”. Bara kladda på en vit bas, massa svart runt ögonen och lite rött läppstift. Tadaa – redo för fest!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply