TOPP NIO PÅ INSTAGRAM 2019

Då var det dags för årets sista dag och jag avslutar 2019 års bloggande på samma sätt som förra året – med att köra en Best Nine of Instagram. Jag publicerade inte jättemånga bilder på Instagram under detta året, utan hängde desto mer på Instastories. Och som en kunde gissa, de flesta bilder har på ett eller annat sätt koppling till Otto. Inte helt otippat. Men men, låt oss titta på de nio mest likeade bilderna från 2019:

9 – På nionde plats hamnar en svartvit gravidmage och där trodde jag att det var 36 dagar kvar till BF.  8 – Otto och jag vid Stora Amundön på årsdagen, den 12 oktober. Så himla ledsen över att han och Johanna inte får träffa varandra.  7 – Berättade om P3-dokumentären om terrorbomberna på Bali. 6 – En till gravidmage, denna gång i Beyonce-style!  5 – Jag och David firade nio år.  4  En favoritbild från när jag precis blivit mamma och mina tankar kring detta  3 – Otto 1 månad  2 – Vi sa hej till Otto och hans namn  1 – Och bilden med mest likes är inte helt otippat på när Otto precis fötts!

Så vad tror vi om 2020 och Instagram?
Fler bebisbilder lär det bli. Men jag hoppas kunna blanda upp dessa med fler hus/renoveringsbilder samt mer bilder när jag är out and about. Och såklart, en hel del meningslösa instastories!

Om ni missat det, på Instagram hittar ni mig som @hellydreamofhorses.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply