Topp nio på Instagram 2018

Så var vi framme vid 2018’s sista dag och jag avslutar året på bloggen (ett bloggår som började rätt starkt men som den sista halvan tunnades ut rejält med inlägg då orken inte fanns där) med att köra en Best Nine of Instagram. Under 2018 publicerade jag visst bara 93 bilder på Instagram, det är ju inte alls många. Fast å andra sidan har jag hängt en hel del på Instastories. Men men, låt oss titta på de nio mest likeade bilderna från 2018:

1 – Bilden med flest likes är inte helt otippat från när vi outade att vi var gravida.  2 – Även plats 2 har med bebis att göra, då jag visade upp gravidmagen i vecka 18.  3 – Ännu en gravidmage, nu vecka 22.  4 – En film från när vi fick nycklarna till huset.  5 – Glatt gäng som precis vunnit Årets Byrå.  6  Enda selfien, halloweensminkad .  7 – Jag och David firade åtta år.  8 – Jag och syrran goes nittiotal.  9 – Film från när vi fick reda på att mkmedia vann Årets Byrå.

Så vad tror vi om 2019 och Instagram?
Det lär bli en eller fler bebisbilder där till våren. Innan dess så kommer huset och renoveringen figurera en del. Och till sommaren kör vi trädgårds- och odlingsbilder samt en och annan badbild. Samt en hel del instastories såklart!

Om ni missat det, på Instagram hittar ni mig som @hellydreamofhorses.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply