En av de enklaste rätterna att laga måste vara pasta med random grönsaker en har hemma. I med en skvätt grädde å lite ost och du har en smarrig och enkel middag – klar i ett nafs. Jag kallar denna rätt Pastapannan då den kokta pastan bara kan blandas i stekpannan där de frästa grönsakerna ligger och puttrar. Rör om, koka upp lite snabbt och ät!
På bilden ovan har jag använt mig av rödlök, vitlök, röd paprika, morot och färsk spenat som har fått fräsa ihop. Tror även att jag klämde i lite pressad citron tillsammans med en skvätt grädde och nån näve riven ost. Som sagt, enkelt men åh så gott!
1 Comment
lovisa
27 mars 2016 at 10:50håller med! aslätt, asgott, assnabbt och asekonomiskt pga använder kylskåpsrens. innan vi började med veckomatsedel hemma var det här vår vanligaste rätt (tillsammans med bulgurpanna och potatispanna, hehe).