Slängde ihop den kanske godaste snabbpizzan för en stund sedan. Nomnom! Åt den på Erikas inflyttningsfest för några helger sedan och kände att idag ska det allt testas! Så ett stort tipstack till henne, merci.
Så vad innehåller då denna smarrighet? Jo det ska jag säga er; libabröd i botten, på med tomatsås smaksatt med kryddor en gillar, sen klickas det på fräst spenat- och grönkålshack innan lite skivad lök och riven ost läggs på. In i ugnen – som ska vara på ca 225 grader – i typ åtta minuter. Bottnen ska vara frasig och ha fått färg för att vara färdig. Och så ska ju osten vara smält. Släng sen över en näve av några goda salladsblad typ spenat, rucola eller som i mitt fall – machesallad och strössla över lite flingsallad. Tadaa – vassegodåät!
Och finns det lite aioli över från en tidigare middag – släng på en klick på tallriken. Smakar ännu mer mums då!
No Comments