Hittade ett smarrigt recept hos Vicky som jag bara var tvungen att testa då det inte kunde bli annat än smarrismarr! Tänk liksom pasta och så tillsätts allt det där goda som gör pastan ännu godare.
Typ lite så här: Koka upp pastavatten. Under tiden hackas en gul lök och en vitlöksklyfta och fräses i smör. Fräs sen på ca 100 g champinjoner och en halv bitad röd paprika. I med två deciliter grädde och ett gäng nävar färsk spenat. Puttra sedan en stund. Glöm inte salt och peppar heller. Eller att slänga i vald pasta i det kokande vattnet. Och sen ska det i massa riven ost i svamp/spenat/paprika-göttet – typ två deciliter. Vänd runt och häll sen i den färdigkokta pastan i allt det göttiga. Upp på tallrik och servera med mer färsk spenat, ost och inte att förglömma – några droppar tryffelolja! Hej smarrismarr och nominom!
1 Comment
Vicky
19 januari 2015 at 08:08å vad kul att du blev inspirerad! tryffelolja, ost och grädde … alltså orkar inte. <3333