Att ha en spanjorska på besök

Så vart det visst söndag och en hel helg har passerat. Men inte vilken helg som helst, utan en riktig Helly/Terry-helg! Så himla fint att ses igen och att få umgås på riktigt, inte bara genom Skype (även om det är ett gott komplement till IRL). Nåväl, helgen har gått i hundraåttio och vi har hunnit med både det ena å det andra. Den startade till exempel med en riktig överraskning! Jo jag stod där – unannounced – utanför ankomsthallen med en lapp, en ros och ett rop efter Therese när hon släntrade ut med resväskan. Det gick kanske inte helt efter plan, men överraskad blev hon. Ja lite så här såg det ut.

terry-gbg-01

Fredagskvällen fortsatte på Tredje Långgatan med gin&tonics. Såklart. Och kvällen till ära fick det bli en gin från Barcelona. Kan liksom inte bli bättre!

terry-gbg-02

Vi förpeppade för lördagens mellofinal genom att testa Davids födelsedagspresent till mig – en kombinerad högtalare och mikrofon. Alltså hur smart?!

terry-gbg-03

Ni kan ju ana vår lycka!

terry-gbg-04

Vid nio-tiden promenerade vi bort genom stan för att hamna här, på Natur.

terry-gbg-05

Där käkade vi en massa gott, tex kålrot till förrätt.

terry-gbg-06

Spanientemat fortsatte enda in på toaletten

terry-gbg-07

Och sen fisk till den spanska damen

terry-gbg-08

Samt vin till mig!

terry-gbg-09

Sen bröt vi ihop lite granna. Och blev nästan utslängda för att vi skrattade så mycket. Men det är väl så det ska vara när kära vänner ses?

Avslutade med en öl på Kafé Magasinet innan ögonlocken blev för tunga och vi styrde hemåt för att väcka en sovande David i soffan. Lördagen skulle bestå av en massa aktiviteter, så det var bara att samla kraft genom sömn. Fin start på helgen ändå.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply