Påskdagen i Lidköping

Alltså våren går helt bananas nu. Överallt knoppar och blommar det. Träden blir gröna och temperaturen är uppe och nosar på tjugo grader. Åh som jag älskar denna tid – peppen växer i takt med grönskan. Hurra!

Påsken firades ju i Lidköping och även där gjorde våren intåg. Det var inte riktigt lika varmt som i Göteborg men solen sken och värmde den bleka nunan. På påskdagen tog jag och David en promenad bland söta hus och knoppande träd. Jag hittade årets första nyckelpiga och självklart fanns det även några blommande körsbärsträd att fotografera. Vi slumrade sen till i solstolarna i värmehålet vid garaget – för att sen väckas till liv av en somrig drink. Precis som det ska vara på lediga, slöa dagar.

På eftermiddagen dök mina föräldrar upp och vi avnjöt tårta och dryck i den bländade solen – även Asta passade på att njuta med nosen i vädret. Påskdagen avslutades med två roliga spel; När då då och en lapp-skrivar-lek jag aldrig gjort tidigare. Jag vann dock inte vilket kändes… ja helt ok faktiskt. Vi är ju faktiskt alla vinnare, eller hur var det nu? Nåväl, här kommer lite bilder från dagen:

paskdagen-01 paskdagen-02 paskdagen-03 paskdagen-04 paskdagen-05 paskdagen-06 paskdagen-07 paskdagen-08 paskdagen-09 paskdagen-10 paskdagen-11 paskdagen-12 paskdagen-13 paskdagen-14 paskdagen-15

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vicky
  24 april 2014 at 20:50

  herre så vårvackert sverige är just (just in case meaning) nu. och vilken fin ny design du ordnat här!

  • Reply
   Helly
   25 april 2014 at 17:58

   Ja våren är ju helt fab! San Fransisco ser inte heller helt dumt ut =)
   Tack för fina orden om bloggen, den känns riktigt bra!

  Leave a Reply