Far i hatten – Malmö om natten!

malmo-22

Här står jag och är allmänt glad och upplyst

malmo-23

Inte så konstigt kanske – då det vid denna tidpunkt var lördagskväll och platsen var ett hotellrum i Malmö. En gillar ju hotellvistelser, speciellt när det vankas hotellfrukost, fluffiga täcken och Nicolas Cage-bilder.

malmo-24

Sen är det också rätt så najs att hänga i baren uppe på högsta våningen. Dricka en liten GT, avnjuta den grandiosa utsikten samt skåla med denna godbit.

malmo-25

På bottenplan ligger det en restaurang som också såg rätt trevlig ut, men eh – en måste ju faktiskt ta sig från hotellet nångång. Speciellt när en är bortbjuden.

malmo-26

Vi kollade upp hur bussarna gick och väntade sen en stund i lobbyn

malmo-27

Och efter en busstur genom Malmö hamnade vi här – hos Lovisa! Alltid lika trevligt att träffa denna donna. Speciellt när hon dricker öl/glögg/kaffe ur en hästmugg. Tumme upp på det!

malmo-28

Som jag saknat förfester. Hänga lite i köket, spela lite gitarr i sovrummet eller snickelisnacka i vardagsrummet. Så mycket möjligheter!

malmo-29

Vi var ett litet gott gäng

malmo-30

Som inkluderade dessa två förfestvärdar – Lovisa och Björn

malmo-31

Björn stoltaste ögonblick ever – när han sprang på Big Boy Bazooka och Big Anders. Hockeyproffs i…eh…ja vad hette laget nu igen?!

Ja det var ju lördag så vi begav oss ut i Möllan för att hitta ölhak. Sprang på Zara & co som varit på Kent och så stissade vi runt där i kvarteren ett tag innan det bara var fyra personer kvar.

malmo-32

Som hamnade här, på Far i Hatten

malmo-33

Ett riktigt trevligt ställe måste tilläggas. Det fanns sittplats och bara det är ju en ynnest att uppleva på en lördagskväll.

malmo-34

Tror även att det är ett kalasställe om somrarna, hej stor uteservering med pingisbord! Sånt gillas.

malmo-35

Efter ölen var det dock dags att bege sig hemåt i den kalla natten. Vi släntrade förbi Moriska Paviljongen som låg pampigt till mitt i Folkets Park. Och efter en kort busstur var vi hemma vid hotellet igen. Söndagen i Malmö bjöd på tråkig hotellfrukost (buhu) samt shopping av boxningshandskar, SEN tog vi tåget hem till Götelaborg igen. Men Malmö ändå, rätt så bra stad ju!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  rebecca
  24 november 2016 at 09:53

  älskar far i hatten! var där i september och det var så bra!

 • Reply
  lovisa
  24 november 2016 at 16:24

  så najs bilder! knäpp min på en av dem, haha, i lol’d (med betoning på sista L:et) så himla skoj att ses igen! 😀 <3 lånar kanske lite pics om det är ok, länkar såklart <3

 • Reply
  lovisa
  24 november 2016 at 16:33

  och OBS: islanders! new york islanders är laget 😀

 • Leave a Reply