November genom åren

Hohooo! Som i att det ekar tomt här inne och inte att det ekar tomte. Men det är vad det är och livet rullar ju på oavsett om jag bloggar eller inte. Så för att lätta upp i bloggtomheten kommer här ett throwback-inlägg på hur november har sett ut genom åren:

2018

Jag startar med att ljuga lite. Förra årets november var mer eller mindre blank här i bloggen. Jag var gravid och mådde så oerhört dåligt så orkade inte göra någonting, vilket resulterade i att jag inte heller bloggade någonting. Bilden ovan är från slutet av oktober när jag var bjuden på Halloween-fest och jag döpte min look till Barely Alive. Precis så jag kände mig.

Så det enda inlägget från november var när jag announcade att vi väntade tillökning.

2017

2017 hände det desto mer! Jag såg Henrik Berggren i Lisebergshallen, vi köpte hus – medans jag var i Barcelona, jag och Lovisa fick äntligen till den där turen med Battis och Pricken, jag klädmatchade mitt rosa hus, det snöade i Linné, besökte Johans Antik, såg Nightviper på Trucken och hade ”nya” glasögon.

2016

Åh älskade Battis och älskade strandgalopper! Utöver att hänga i stallet så drack jag öl med Lovisa, gif-hoppade i löv i Berlin, gick på maskeradfest (mer sånt för fan!), besökte Malmö för att i sin tur se på Kent, fick hotellet att göra en Nicolas Cage-kollage, spexade i min löktröja, bakade lussekatter och slutade månaden med hur den startade – på Battis rygg.

2015

Spaade på Falkenberg Strandbad med min mor, besökte Johans Antik, drack uteserveringsöl med Lovisa, klippte lugg, besökte The Bali Bombings Memorial i London, hälsade på Maja i London, visade hur dålig syn jag har, företaget flyttade till nya lokaler och det fixades och trixades, stod bland grönska i Kew Gardens, spelade innebandy i lägenheten, gick på dejt med David och gav nya lokalen i Almedalen tummen upp.

2014

Var hurtig, discohärjade med Lovisa, invigde Boulebar med Linda, köpte en ny jacka, gick på fest med David, vinspexade i vår prickiga hall, åt gott på Hagabion med Klara, lagade libapizza nästan jämt, käkade på Tacos & Tequila med David, käkade på Peacock med jobbet, hade ett välfyllt kylskåp, köpte en ny klänning från Asos och avslutade månaden med familjefejd i boule.

2013

Besökte Barcelona, försökte besöka en övergiven vattenpark i Sitges, hemmafikade i Linné, tränade både själv och med häst, hade världens sötaste pojkvän, drack hotshots på Yakida, handlade ett bord på Bolia och julpysslade på jobbet.

2012

Spelade bandy i Lidköping, hade färgglad klänning, tog ledigt från jobbet för att åka till Lammhult/Ikea för att köpa ett bord, hoppgifspexade, mustachgixspexade, grillade korv med jobbet, dressyrtränade för Tobbe, hade inflyttningsfest i lägenheten, köpte spetsblus och poserade framför köksväggen.

2011

Startade med släktfest i Alingsås, lekte i Vinninga, var hyfsat nykär i David, fredagsspexade på jobbet, hade en cykel inomhus, besökte loppisen Tidan, bodde i Majorna, hade en hästhelg med Åsa, käkade våfflor med Linda, gjorde diffusa gifar, publicerade gamlagamla stockholmsbilder, köpte en ny servis Siena som jag åt tartex-, ägg- och brunostmackor på.

Sådär ja, där fick ni åtta år av november i Helena-style!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply