Husvisningslördag x2

Då har vi varit iväg på husvisning igen, denna gången hann vi med två hus på typ 45 minuter. Så går det i busy-skooganderska hemmet – här ska det gå undan för att hinna med så mycket som möjligt på en dag. Och ja, jag är helt slut efter denna helg, denna vecka. Vill helst bara sova några dagar för att komma i fas, men snart är det födelsedagskalas nr 3 – så det är bara att peppa till några timmar.

Nåväl, husen då:

husvisningslordag-1

Det första var lite av ett drömhus med stora rum, stora fönster och stora ytor. Ja en härlig enplansvilla om 175 kvm i Lerum, ett s.k datahus med inspiration från Louisiana, ritat av arkitekterna Jörgen Blytman och Christian Jensen. Och såklart alldeles för dyrt för oss.

husvisningslordag-2

Så vi åkte vidare för att titta på ett hus i Floda som mer passade vår plånbok och som faktiskt hade de flesta saker vi är ute efter. Men – och ett stort men – deras fräcka uteplats med bubbelkopp var liksom åt fel håll. Så det där med att ha kvällssol när en grillar och bubblar, ja det gick ju inte. Eller som David sa, detta är ett hus som du kommer börja röka i. Han syftade på ett kvällssolen var vid ingången där jag då skulle sitta på min stol och röka. Allt för att kunna njuta av kvällssolen.

Så inget hus denna vecka heller. Och nu kom visst gästerna, hej hopp för kalas!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply