Rosa vårfluff, ljumna brisar och söndagsfeeling

Alltså vädret denna helg har ju bara varit helt F A N T A S T I S K T ! Strålande sol. Inte ett moln på himlen. Och rena rama sommartemperaturer. Just nu sitter jag på balkongen, dricker kaffe, lyssnar på The Pains of being pure at heart, bloggar och blickar ut över ett somrigt Haga samt ett grönskade Skansen Krona. Ja just (just in case meaning) det, jag tvättar ju även så om en stund ska jag byta sommarvärme mot källarkyla. Det får väl gå. För en stund. Förhoppningsvis blir det gräsmattehäng senare ikväll. Kanske även grillning? Mmmm vad sägs om att grilla majskolv och haloumi? Perfekt söndagsmiddag!

Men det får bli senare. Nu ska jag bara ta det lite söndagslugnt och dricka upp min kaffe här på balkongen. Solen har försvunnit bakom knuten vilket kanske är lika bra då mitt ansikte börjar anta en lätt skär nyans. Men det är fortfarande varmt och ibland puffar några ljumna brisar in på den annars så vindstilla balkongen. Åh – peppen för våren är verkligen stor. Äntligen liksom.

Tittar jag ner från min balkong ser jag körsbärsträden blomma för fullt på innegården, vilket jag absolut har varit tvungen att dokumentera då jag inte riktigt hann med Järntorgets fina fluff innan de blommade över. Det är nåt med körsbärsblommorna – de symboliserar att nu är bannemig våren här!

ledig-lordag-01 ledig-lordag-02 ledig-lordag-03 ledig-lordag-04 ledig-lordag-05 ledig-lordag-06

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply