Hemmafest i Barcelona

This is a story om en lördag i Barcelona som aldrig verkar ta slut. Vi startade lördagen med ett inrednings- och Faceswapinlägg, gick vidare ner på stan och käkade sen smarrig pizza. Nu har vi kommit fram till avslutet på denna goda dag – nämligen hemmafesten! Och sicken trevlig hemmafest det blev, visst det var en del bortfall av folk som fortfarande var lite trötta efter fredagens bartömning, men vi som var där höll låda fram till fem-tiden på morgonen om jag inte minns fel. Som jag saknar den hederliga hemmafesten!

Vi startade med GT och mojitos

De andra jobbade i baren medan jag provsmakade. Bra arbetsfördelning enligt mig.

Efter en stund kom Olof och Emma som också fick en smarrig GT att smutta på.

Hon kan det där med tonic, den där Terry!

Den satt som en smäck!
Ja det är något visst med att smutta på en GT i Barcelona.

Och här har ni dem, hela hemmafestgänget! Ja förutom jag då…

Dags för the Paper Pick Challenge – en lek som ”bara” kräver en kartong och ett jävligt flexibelt bäcken. Den där kartongen blir bara mindre och mindre för varje omgång, vilket kräver en bendy person. Och bendy är något som jag inte är, så jag åkte ut rätt fort.

Den där Terry däremot, hon var en riktig hejjare på att böja sig.

Alice, som är en yogainstruktör, var dock inte långt efter!

Ja kartongen blev bara mindre och mindre och tillslut återstod bara en platt pappersbit. Men som den vinnerskallen Terry är, så gick hon segrande ur striden – hurra!

Kvällen fortsatte med lite lugnare lekar – Jenga. Men med en twist, för rev en tornet fick en ta en shot brännvin. Och eftersom jag höll mig hyfsat nykter så kan vi väl säga att denna lek var något jag briljerade på!

Och vips så var klockan efter fyra och folk tyckte att det var en såå bra idé att ta en taxi till klubben Razzmatazz som har öppet till sex. Men njaa, där tog det faktiskt stopp för de flesta av oss vilket på söndagen kändes som ett väldigt klokt beslut.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply