Mi casa es tu casa

Nej men hej – där står ju Therese!
Redo för att ta en vattna-blommorna-runda i sin typ hyfsat nya och totalrenoverade lägenhet. Ja de flyttade ju från Gracia till Eixample efter sommaren – så låt oss ta en liten rundtur i deras nya fina lya. Mi casa es tu casa antar jag att Therese tänker på denna bild. Vi säger att det är så. Let’s do this:

Vad falls – en blond kvinna mitt bland all inredning?! En kan ju faktisk säga att jag är en del av the interior, så många gånger som jag nu varit i Barcelona. Och i denna lägenhet har jag även mitt egna rum. Hurra!

Jag pekar på Terry, som pekar på en lampa. Vem lampan pekar på, ja det vet ingen.
Vi fortsätter:

Jag kallar deras långa hall ”Walk of shame”, för att flörta lite med Gracias låååååånga metrotunnel även kallas ”Walk of change”, som i sin tur flörtar tillbaka med den klassiska ”Walk of shame”. Ja nåt sånt.

Deras balkong är inte fy skam, även om det är något mindre än deras förra terass. Meeeen, vad spelar det för roll när denna donna är på plats.

Ja just (just in case meaning) det, vi hamnade ju såklart i Faceswap-mode. Precis som det brukar bli när vi två ses. Alltså…jag bryter ihop totalt när vi gör detta. Tårarna sprutar och det går knappt att andas i alla skratt/gråtattacker. Ja jisses. Se bara:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply