Helgen vecka fyrtiotre

skansenkrona

Något säger mig att denna helg kommer betas av i ett ruskigt tempo. Tack å hej, så var det måndag igen. Meeen, vi är inte där än – klockan är ju endast tolv på lördagen så helgen har ju knappt dragit igång än. Morgonen har bestått av den klassiska lördagsvattningen av lägenhetens alla växter, vi snackar fyra kannor med vatten. Har även hunnit dricka två koppar kaffe samt pussat på David. Igår tog vi en kort AW på Hotel Pigalle tillsammans med Maja innan vi drog oss tillbaka till den ack så bekväma soffan. Betade av film (Hungerspelen nr 3, lite väl långsam va?) samt Paradise Hotel (åh, Adrian åkte äntligen ut!) innan fredagströttheten slog till och det blev tack-å-gonatt innan klockan ens slagit midnatt.

För resten av helgen gäller detta:

➳ Gå på bowling-derby
➳ Åka till Alingsås för att bli ompysslad av föräldrar
➳ Flanera runt i Lights in Alingsås
➳ Busa med Asta
➳ Ta en söndagspromenad
➳ Stallhäng med Battis och Lovisa
➳ Laga god söndagsmiddag

Vad ska ni hitta på för något i helgen?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Amanda
  24 oktober 2015 at 12:23

  Blev SÅ glad när Adrian åkte hem. Jag ska på hejdåfest hos en kompis som ska flytta ikväll. Sen har jag inte planerat att göra många knop på söndagen 🙂

 • Reply
  Anna María
  25 oktober 2015 at 18:33

  Helgen är redan slut och jag har knappt fattat att det blev helg. I alla fall så har jag ätit ute, träffat kompisar, druckit vin, spelat spel, DIY:at och spelat innebandy. Bra helg, men skulle vilja ha minst en dag till.

 • Leave a Reply