Att ta sig en annandag

Veckan som har gått har varit helt knas, har inte alls haft koll på vad det är för dag. Kortveckor brukar göra så med en. För i måndags var det ju inte en vanlig jobbmåndag, ne då var det ju Annandag Påsk vilket innebar ledighet! Så jag spatserade mest runt i lägenheten, städade, plockade, slöade osv. Ja lite så här:

annandagen-01

Vi fick upp hästtavlan i sovrummet. Här kan ni även se hur ommålningen blir. Vi är inte helt klara med remaken, saknas nya sänglampor – sen så! Följde även Världscupfinalen i hoppning på tv.

annandagen-02

Vattnade blommorna.

annandagen-03

Funderade på vart nästa resa bär hän

annandagen-04

Utanför var det beigt. Åh vad jag längtar efter vårens färgkavalkad nu!

annandagen-05

Här är jag

annandagen-06

Matchade kimonon med nagellacket

annandagen-07

Bläddrade även i en av mina Jan Stenmarksböcker. Åh han är ju så jävla bra! Om jag inte minns fel tryckte jag upp t-shirtar med hans bästa teckningar på typ gymnasiet.

annandagen-08

Åkte och handlade, kom tillbaka med bland annat tulpaner.

annandagen-09

Samt lite annat blomster som fick pryda somrummets fönsterbleck.

annandagen-10

Hejhej – här står jag och vinkar i spegeln jag precis satt upp

annandagen-11

En liten pelargonstickling fick hedersplatsen på en av Navet-brickorna.

annandagen-12

På kvällen var det dags för pizzarester samt finalen av Masterchef Australia. Alltså jag har gått bananas med att se det programmet, speciellt då det gick 4 dagar i veckan vilket jag följde slaviskt. David tyckte jag var crazy-foodtv-lady. Men nu har alltså finalen gått av stapeln och jag får nog säga att rätt kvinna vann, hejja Billlie!

Och så var påskhelgen över. Inte vidare påskig för min del, mer hästig. Men inte mig emot då jag inte är någon vidare hurrare för traditionella högtider. Veggiesillen, vi ses på midsommar igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply