Grillpremiär vid Näckrosdammen
& en släng heavy metal

I fredags var det sommarvärme – hurra! Så jag spurtade hem från jobbet för att hinna lämna bil samt inhandla kvällens middag och dryck; körv å Prosecco. Sen styrde jag stegen mot buss/spårvagn och hamnade tillsist på en grön plätt vid Näckrosdammen tillsammans med Lovisa och Otis. Alltså jag tror jag knappt varit där innan och det ska ändå vara en sådan där plats som ”alla” hängt på i yngre dar. Lite sent på bollen med andra ord. Men vad gör det när en ändå bytt upp sig från indiebubblet Törley till ekologisk prosecco med fiiiin etikett.

Andaktsfullt öppnade vi flaskan.
Otis var däremot mer intresserad av själva korken, än av bubblet.

Inte oss emot, desto mer dryck till oss.

Sen var det bara att fjutta på engångsgrillen och hålla tummar och tassar att röken blir till eld som blir till glöd. Svårt att grilla annars. Och ja, vi har varit med om detta och fick snopna plocka ihop vår grillmat och gå hem till min lägenhet för att laga den.

Snällkorv! Hot chörizo!
Nu jeflar ska det grillas.

Korven och kniven. Två bra smeknamn om inte annat.

Sen satt vi där och inväntade fredagsmiddagen.

Ahh, grillad körv är enna rätt gött!

Snäll eller hot? Både ock!

Efter-middagen-mys.

Gruppebild!

När solen försvann bakom husen tog vi vårt pick-å-pack och begav oss hemåt.

Förbi årets första körsbärsträdsblommor.
Iiihhh, snart är det dags för rosa fluff!

Efter någon timme hemma hos Lovisa, med värmande kaffe och filtar och skvaller tog vi oss ner mot Järntorget och Pustervik. Där vankades det nämligen konsert – två riviga band stod på scen.

Först ut var Night Viper med min vän Sofie Lee som sångerska. Är väl inte direkt något heavy metal-fan, men detta är riktigt bra!

<3

Efter en stund var det Spiders tur att fronta scen, som firade att de precis släppt singeln Dead Or Alive från deras kommande skiva Killer Machine.

Hurra för lite jävla rock’n roll. Sånt behövs ibland.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply