Foodie x3

Ibland lagar jag mat. Och oftast när jag lagar mat så freestylar jag järnet – beroende på vad jag är sugen på samt vad jag har hemma. Här nedan kommer tre sådana maträtter. Vassågoda att bli inspirerade!

foodie-1

Pastaknyten med smörstekt sparris, lök och ost. Allt med en touch av citron och vitlök. Till detta serverades – hör och häpna – ugnsrostade körsbärstomater.

foodie-2

Den heta och klassiska kålsalladen uppdaterades med rödlök och hyvlad morot. Till detta serverades grillpannestekt halloumi.

foodie-3

Häromdagen gjorde jag även en variant av libapizzan – pizzan en kan variera i en oändlighet. Denna gång hade jag på ketshup, championer, hyvlad morot, lök, smörvitlöksstekt vitkål samt kikärtor. Efter den varit i ugnen strösslade jag över färsk spenat, lite koriander samt parmesan. Gottit.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply