Ett färdigt badrum!

Vi renoverade ju badrummet i vintras/våras och vet ni vad – det är klart, sedan länge! För det kom visst en bebis där pangbom i april, så att hinna städa samt dokumentera det nya badrummet har liksom inte prioriterats. Men nu så!

Här kan ni förresten se hur vår badrumsrenovering gick till:
Del 1 – Demolition Day
Del 2 – Uppbyggnadsprocessen
Del 3 – Ytskiktsfix
Del 4 – Kakel var det här
Del 5 – Sneakpeek

Jag är så nöjd med resultatet! Visst, det var lite småsaker som strulade, men så brukar det ju bli med renoveringar. Älskar den stora duschen samt dubbelhandfatet och dess skåpförvaring. Älskar färgen på kaklet och de svarta accenterna. Ja jag gillar nog allt med vårt nya badrum!

Häng med, så ska jag visa er hur det ser ut:

Vi köpte i stort sett all inredning från INR. Här har ni skåp och dubbelhandfat i modellen Grand, 140 cm. Spegeln är dock en Imago från Svedbergs – även den 140 cm. Det var inte det lättaste att hitta en spegel i denna storlek, inte heller en kommod. De flesta märken hade som mest 120 cm breda varianter, men vi ville maxa bredden för att få plats båda två bredvid varandra. En gillar ju space liksom. Tvättställsblandarna är Tapwells Birillo.

Knopparna köpte vi från K-rauta.

Oh ah, min älskade duschvägg – en TRAC 20 Plus med svarta lister. 1 meter bred och 2,3 meter hög.
Som vi fick göra om göra rätt med, men som tillslut blev klar.

Duschen och handduschen är även de från Tapwell, modell Evo.

Rosorna kommer från trädgården.

Handdukshängarna påminner om tvättställsblandarna och var nog det billigaste i hela badrummet. Termostaten till golvvärmen och lampknappar är svarta Schneider Renova.

Handdukstorkarna kommer också från INR, modellen Line.

Där inne i duschen sitter en riktig smart sak ska ni veta!

En snygg duschförvaring som gömmer fula flaskor. Kallas Nest och kommer från INR.

Sen måste vi snacka kakel!
Jag tyckte det var jättesvårt att hitta snyggt kakel men tillslut fann jag detta, Fjord Grey till väggarna och Fjord White till golvet. Vi valde plattor i storlek 60×60 cm och är så nöjda med resultatet! Som golvbrunn blev det Purus Line Premium, i samma kakel som resten av golvet.

En måste ju ha en toalett i sitt nya badrum!
Det fick bli en IFÖ Spira Art och toalettpappershållaren där bakom är även den från Tapwell.

Fotodagen till ära var badrummet luftigt och rymligt…

… men i vanliga fall ser det ur såhär; Skötbord, en massa bebissaker och blöjhink.

Som sagt, jag är väldigt nöjd med badrummet och med de val vi gjorde! Ja jag tror inte jag skulle vilja göra något annorlunda. Och så är jag glad att vi hann klart innan Otto kom. Hade inte riktigt mäktat med en badrumsrenovering med en nyfödd liten pys.

Det jag tar med mig är att dubbelkolla offerten och trippelkolla ev ändringar så att rätt saker beställs. Min gravidhjärna gjorde så att duschväggen blev felbeställd, även om jag tyckte jag hade koll på läget. Så… trippelkolla vad du beställer!

Annars, njuuuut av långa sköna duschar.
Det gör jag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply