En sneak peak på kökshyllan

Det börjar arta sig!
Sakta men säkert får vi saker på plats i huset. Sist ut var denna hylla som visade sig passa perfekt i köket. Ja jag har insett ett tema med hur resultatet på vår renovering blir – trä och varmgrå med svarta accenter. Samt en hel del färgpytsar här och där. Me like. Och denna hylla visade sig då passa in på allt ovan – så efter lite prylfix blev det så här bra!

Låt oss se vad som finns i hyllan:

Ugglor!
Ja jag vet att vi verkar ha ugglestopp här hemma och att ugglorna nu är förpassade till en låda i källaren men dessa två fina i mässing passade ju perfekt på ena hyllplanet. Tror det till och med är två av de första ugglorna jag skaffade mig, inköpta på en av alla loppisrundor.

Denna tavla får symbolisera min kärlek till Göteborg. Osäker på vart den kommer ifrån, men säkert även den från en loppisrunda.

Vad vore livet utan gin?
Säkert alldeles förträffligt. Men nu får mitt fingin Monkey 47 en plats på hyllan, tillsammans med GT-glas och diverse andra drinktillbehör.

Växter och krukor! Mitt nya ha-begär.
Den rosa krukan är inköpt på en blomaffär i Kungsbacka medan den gröna + de små växterna kommer från Plantagen. Skulle kunna gå helt bananas med växter och krukor för tillfället, men tror vi börjar få ont om plats att ställa dem…

Julklappsboken ligger och väntar på att bli bläddrad i. Den ska lära oss allt om hus! Sen har vi fiskebåten, en egengjord klenod från Skoogarfamiljen.

Eh, en till bild på ugglorna va. Den större rosa krukan kommer från samma blomaffär som den lilla rosa. Och växten, ja den kommer nog från Plantagen den med.

En av de två gröna brickorna från Navet sitter även här.

Och det var det. Här har ni hyllan på sin givna plats ovanför köksbänken. Köksbänken som jag bara älskar, den är verkligen så fin. Ni kan även se att vi inte riktigt är klara med det sista finliret, såsom el…hehe… och kökshandtag. Vilket gör att vi får öppna våra skåp med hjälp av en bit papper som sitter fastkilad mellan luckorna. Well..snart har vi nog bestämt oss vilka handtag det är, men det var bannemig inte lätt. Det finns för många att välja mellan, men ändå hittar vi inga som vi känner helt hundra för. Nu har vi mest troligt fattat ett beslut, men det återstår att se när dessa köps in och sätts på.

Nu ska jag dricka kaffe på balkongen. Idag ska det också bli megavarmt här – tjugo grader hörrni – så jag behöver passa på att njuta nu när jag kan, för sen ska jag barrikera mig i sovrummet med färg och pensel. Måste måla klart där, för imorgon ska det läggas golv!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply