Sovrummet

Nu var det ett bra tag sedan vi blev klara med sovrummet, men det har inte funnits tid och ork att dokumentera det hela. Men nu när Otto är här – med sin egna säng och allt – tänkte jag att det är på sin plats att göra ett sovrumsinlägg. Sen är det ju inte det lättaste att fota dessa små rum, men hey vi gör ett försök!

Till höger om sängen är Ottos plats. Här står hans spjälsäng (ett fynd på Blocket) här hänger hans kläder för dagen/natten och här sover han emellanåt. På nätterna sover han dock i ett babynest i vår säng. Lättare att ha koll på honom där.

Otto approves!

Sängmobilen har farmor gjort – så fin så!

I ena hörnet av sängen vaktar Lilla Bä (present av Lovisa och Samuel), Ugglis (present av kusinerna) och så Gula Kaninen som vi köpte på väg hem från Amsterdam och vars ena öra pryds av Ottos BB-märkning.

Framför spjälsängen finns Ivar-skåpet, som är målat i samma färg som väggen.

På den – lite pryttlar.

I den – Ottos kläder.

Här har ni sängen och den egengjorda sänggaveln. På den står min favorittavla från farmor och farfar, en gullig bild på mig och syrran, lite vissnat växtpynt samt det klassiska Game & Watch-spelet Bomb Sweeper och några nappar. Och väggfärgen? Det är kalkfärgen Jotun Lady Minerals Grå skiffer. Me like!

Kommer ni ihåg detta?

Sängen är från Mio och är superskön. Ett höjdarköp.

Framför sängen har vi en radda med Pax-garderober från IKEA. Och lamporna får ligga på golvet just (just in case meaning) nu, då de ger ett lite dämpat ljus om nätterna så vi inte har det helt kolsvart. Lättare att se bebis då. I korgen ligger nästintill alltid den rosa sängfilten, men som dagen till ära ligger på sängen. Hej styling.

På väggen hänger ett loppis-fynd.
Tycker det symboliserar mig och David – Läckö Slott och en häst.

På min sida av sängen hänger morgonrockarna och en korg där random saker brukar hamna.

Och på Davids sida av sängen finns ju Otto och hans stuff.

Ja här i sovrummet trivs vi allt bra!

Otto verkar hålla med – hands up och hooray!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply