Fredagen den 13
– och en helt vanlig lista

dagens låt:
Coconut Kiss med Niki & the Dove. Vi har haft nästintill sommarvärme här i Göteborg idag och jag fick en sådan hänga-på-terassen-i-Barcelona-feeling när jag lyssnade på denna låt och samtidigt hade balkongdörren på vid gavel. Lovely!

dagens frisyr:
Ja i början av dagen såg min frisyr ut som ovan (old pic). Men nu så här sent på kvällskvisten är puffet ett minne blott. Samt att jag har satt ihop mittbenan bakåt med ett hårspänne för att kunna köra all in när det kommer till fix och don. En gillar ju inte hår i ögonen när en ska arbeta!

dagens smink:
Eh, precis som vanligt – mascara, ögonbrynspenna, foundation

dagens roliga händelse:
Roligt och roligt – men vi har vatten i kökskranen. Nästan så en skrattar av glädje. Nu behöver jag inte gå ner till vårt diskrum för att hämta vatten till alla växter. #levalife

dagens planer:
Tidigare idag så jobbade jag – kundmöten, interna möten och en massa produktion. Nu ikväll ska jag fortsatte fixa med huset. Vi grundmålar sovrum, tvättar, dammsuger och småhärjar. Hurra vilket fredagsnöje!

dagens saknad:
Sömn.

dagens tråkigaste:
Att känna att en inte räcker till. Vill vara en till Helena, så att jag kan ta mig tid att fatta mer genomtänkta beslut samt kunna hjälpa till på fler ställen.

dagens mat:
Eh…pizza. Idag igen. Alltså vi måste få igång spishällen snart, så vi kan laga ordentlig mat.

dagens klädsel:
Bara nästan som på bilden ovan. Det enda som stämmer är jacktröjan från Cos – en favvo som funkar alla årstider. Och vi kan väl låtsas att det går att spatsera runt barbent i grönskande natur. Så gör vi.

dagens mående:
Både och. Skönt med fredag men det ligger en olustig känsla och gnager.

dagens tanke:
Hur målar jag med kalkfärg? Måste nog se på lite tutorials innan morgondagens x-målning.

dagens längtan:
Barcelona – om en månad är jag där!

dagens önskan:
Popcorn.
Som jag tror snart blir sanning.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply