Det första mötet

Hurra för att vara ledig på en måndag – så hurra för Annandag  Påsk! Och hurra för att körsbärsträden äntligen blommar. Även om de säkert undrar vart fan vårvärmen tog vägen, i veckan har det liksom varit knappa graden på mornarna. Brrr..

Men snart står Järntorget i full rosa blom, så hurra för det!

Förutom att äntligen få träffa det rosa fluffet skulle vi även få träffa en alldeles ny person denna dag! Självklart vankades det presenter till både bebis och föräldrar. Hurrahurra!

Vadfalls, vad är det som skymtar där borta bakom fikabröd och långa män?

Jo säg hej till Bruno!

Kalle och Cecilia har nämligen fått en alldeles bedårande bebis, som dagen till ära mest sov och skrek lite.

Sådan son, sådan far.

Alltså, hur kan en vara så liten?! Naaaaw liksom!

Och hos mig låg han tryggt, sov som en stock och gjorde mig både varm i hjärta och på kroppen. Tills han vaknade och började skrika, då visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Hej hon som aldrig träffar småbarn.

Efter bebismys for vi förbi en tomt. För med tanke på att alla hus blir så nedrans dyra kanske en skall bygga ett eget i stället? Inte för att vi är direkt ensamma om att ha den tanken, för att hitta en billig tomt – ja det är nog lika svårt som att hitta ett hus. Jag blir så trött. MVH Hon som blir kvar i lägenhet för resten av livet.

Väl hemma i just (just in case meaning) lägenheten var det bloggfix som gällde för resten av kvällen. Är fortfarande väldigt nöjd med mitt uppdateringsval!

Och visst blir det svårt att hitta ett hus med denna utsikt? Så det är väl kanske inte så bråttom att få tag i det där drömhuset ändå.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply