TV-serier jag tittar/t på

Jo men jag tittar väl en hel del på serier om jag ska vara ärlig, vilket en ska vara. Jag gillar att ha några olika serier på g samtidigt, så jag kan välja lite beroende på vilket humör jag är på samt hur mycket tid jag har. Ibland är det perfekt med entimmesavsnitt, men oftast är det de kortare avsnitten som passar bäst då en kan klämma in två-tre stycken utan att heeeela kvällen försvinner.

Och jag tittar garanterat inte på något unikt men eh, här kommer i alla fall lite tips på tv-serier en kan glo på när det finns några timmar att slå ihjäl:

Girls

Ja nu har jag alltså sett sista avsnittet på sista säsongen av Girls och jag vet inte vad jag ska säga. Vill inte spoila något men måste säga att sista avsnittet var liksom…mjäee, jaha? Då måste jag säga att näst sista avsnittet mer kändes som ett avslut och kanske även som ett bra avslut. För sista säsongen har varit en bra säsong, då de försökt knyta ihop säcken över en lång tid från de olika karaktärernas synvinkel. Men jadu, jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig för avslut eller vad jag själv hade velat ha för avslut. Så jag får väl nöja mig med detta.

Please Like Me

Åh Josh! Så himla fin och bra och sorglig sista säsong. Gillar typ allt med denna serie och tråkigt att det är no more Josh, Claire, Tom, Alan, Rose, Mae, Hannah, Arnold, Ella osv. Finns på Netflix.

Love

Just nu har denna serie fått pausa, till förmån för just (just in case meaning) Girls och Please Like me. Men nu är det dags att återuppta denna godbit som handlar om ett otippat par som både har sina issues att hantera. Men mest gillar jag den för att Gillian Jacobs påminner om syrran så oerhört mycket. Finns på Netflix.

Big Little Lies

Yes, jag och David fastnade i denna serie precis som alla andra. Men vaddå, den var ju så himla bra ju! Spännande, bra skådisar, bra musik och bara…sevärd! Ni som har sett den, vad tror ni om en uppföljning?

Twin Peaks

Yes, sist på bollen. Men vad fan, någon gång ska det ske. För när den väl var i ropet, ja då var jag ju för ung för att se den och blev väl mer eller mindre beordrad att gå från tv-soffan. Uhh, denna hemska serie. Kan dock fortfarande minnas introlåten och att jag då blev förpassad till andra våning. Men, den är ju faktiskt rätt bra! Vi har precis sett klart första säsongen och ska snart beta tag i säsong 2, som verkar ha en massa fler avsnitt än säsong 1. Och sen ska väl det komma en ny säsong nu i maj? Spännande!

Billions

Den senaste serien till samlingen, har bara sett två-tre avsnitt men det bådar gott. Alltid svårt när en börjar att titta på en ny serie, att ge den lite tid för att en ska kunna fatta vilka karaktärerna är, vad som utspelas osv. Men tror på denna!

Divorce

SJP är väl kanske ingen direkt favvo, men det var ändå värt att se henne i denna serie som än så länge bara har en säsong. Ser dock fram emot en ev. uppföljare för vem älskar inte gotta sig i andras problem och skilsmässa?! (eh…)

Och till sist, Skam. Hejja Sana! Eller ja, jag har inte ens sett första avsnittet än. Vågar knappt.

Har du några superba tv-serier jag inte bara får missa?
Hit me!

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanna
  21 april 2017 at 08:47

  Tjaa The Affair och Leftovers tycker jag du ska se om du inte redan gjort det. Och Happiness!

  • Reply
   Helly
   3 maj 2017 at 21:03

   Åh men tack för tips!

 • Reply
  Amanda
  21 april 2017 at 21:16

  Kollade precis igenom 13 reasons why på bara några dagar. SJUKT bra och välgjord serie, finns på Netflix 🙂

  • Reply
   Helly
   3 maj 2017 at 21:03

   Ja den står på min lista att titta på!

  Leave a Reply