Utflykt till Gunnebo Slott

Tack alla för era tankar och fina kommentarer som trillade in igår – det känns så bra att Johanna finns kvar i så många av er! Den tolfte oktober infaller varje år, vare sig vi vill det eller inte. Men vi brukar ändå göra något fint av denna dag. I år tog vi oss till Gunnebo Slott en bit från där jag bor och vädret var verkligen med oss. Solen sken och temperaturen låg på härliga nitton grader. Perfekt för en liten utflykt med andra ord!

Det är nåt pampigt med slott och slottsträdgårdar. Allt är så genomtänkt och stort och vackert. Här står jag och Asta mitt i allt.

Asta som är sådär intresserad av att vara med på bild. Här krypkrälar hon bort ur bild.

Men med lite övertygelse/godis går allt!
Dessa tre alltså <3

Från andra sidan är det nästan ännu mer pampigt – speciellt när solen lyser upp.

Hon är väl allt bra söt, den där Asta.

Efter en fikapaus flanerade vi vidare i slottsparken.

Naturen är helt magisk just (just in case meaning) nu – alla löv som gnistrar i solen. Och när vinden tog tag i dem såg det nästan ut som guld som snöade neråt.

Stensjön – där jag tog årets första dopp i början av maj. Men det blev inget dopp denna dag, även om det säkert hade gått alldeles ypperligt.

Klädde mig i stället i höstskrud – lite brunt, lite gult, lite grönt.

Efter några timmar lämnade vi slottet bakom oss och åkte hem för att vila en stund. Denna dag tar verkligen på krafterna, så återhämtning behövs. Efter en stunds vila tog jag mig in mot stan för att möta upp David, Terry och Ruben. Ja precis, spanjorerna var här på besök! Så vi hängde en stund på takbar mitt i stan innan vi knödde ner oss runt ett bord på Totale för att äta gott. Himla fint att ha de här på besök!

Och ja, jag vet att det har ekat tomt här inne – jag har nog haft den längsta bloggpausen ever. Men ibland finns inte orken eller peppen för att ta sig tid för denna plats. Just nu kommer inläggen inte komma lika frekvent, men jag hoppas ni är kvar då jag gillar’t egentligen. Med andra ord, ha en fin lördag och på återseende snart igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply