Pustervik, Folk och världens bästa pipa

1april-01

För nästan exakt ett år sedan hälsade jag på Maja i Istanbul och i höstas var jag ju i London där hon numera bor. Men inte denna helg, nene för nu är Maja nämligen i Göteborg och hälsar på! Hurra för det!

1april-02

Så igår hamnade vi först på Pustervik där vi käkade burgare och drack öl tillsammans med Therése, Joakim och David. Eller ja, först var vi ju i Högsbo hos T och J för lite förhäng. Hummus FTW!

1april-03

Enna glad å se henne!

1april-04

Sen dök fler personer upp och vi styrde kosan de få metrarna till Folk. Där var det barhäng som gällde i några timmar innan fredagströttheten tog över.

Idag är det lördag vilket innebär fotbollspremiär med farsgubben. Vi ska hejja fram GAIS till tre poäng. Och sen ikväll blir det nog Maja-dejt igen, får ju passa på när hon är här liksom! Men framförallt ska jag lyssna på Håkans nya singel ”Din tid kommer”. Ni har väl inte missat att han släppte nytt igår vid midnatt? Hejja Håkan, vi ses på Ullevi i sommar!

sus-pust-01

Och apropå Pustervik, jag var ju där tidigare i veckan med Linda och Mattias för att se Susanne Sundfør. Jädrar vilken pipa hon har alltså! Ja ni förstår ju Lindas reaktion på det hela.

sus-pust-02 sus-pust-03

Inte ofta en går på hederliga konserter, det har mest blivit festival- och arenakonserter på sista tiden. Inte helt ok, då dessa mindre konserter blir lite mer intima (hej klyscha).  Nåväl, i sommar blir det som sagt Håkan på Ullevi och sen i höst blir det Kent i Malmö. Borde väl även gå på årets Way out West, då ryktet säger att deras tionde år kan bli det sista. Återstår att se!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply