Att skype-dejta sig genom Alla Hjärtans Dag

allahjartansdag-01

Alltså ljuset – du är tillbaka! Himla fint att det är ljust när en slutar jobbet nu för tiden. Och idag var det liksom så där gräddigt i luften, mjuka färger som tänder vårpeppen sakta men säkert.

allahjartansdag-02

Idag är det även Alla Hjärtans Dag, en dag som inte firas något nämnvärt i det Skooganderska hemmet. Jag har väl även tömt mitt romantiska förråd för ett tag framöver med tanke på rosbladen ni vet. David hade dock lyckats få till en liten söt hälsning, innan han får iväg på bowlingtävling ?

allahjartansdag-03

Ingredienserna för en skype-vänlig dejtkväll hade inhandlats på vägen hem från jobbat, då jag och Terry tidigare under dagen hade bokat in en Galentine’s Day (som egentligen inträffade igår) i stället för en Valentine’s Day. För hey, en måste ju uppskatta sina galfriends!

allahjartansdag-04

Men innan dejt måste det tränas!

allahjartansdag-05

Ett Tabata-pass stod på agendan och det var skönt att få svettas lite efter ett tags frånvaro från Fight’en.

allahjartansdag-06

Efter träning får en unna sig vet ni väl. Treat yo self!
Ja här slurpades det folköl i väntan på att dejten skulle starta.

allahjartansdag-07

Min spanska dejt hade lite problem med videosamtal i början av kvällen, så jag fick följa hennes Baileys-sippande genom bilder.

allahjartansdag-08

Och självklart, genom Snapchat.

allahjartansdag-09

Sen var det dags för middag! Jag fixade min rätt här i Göteborg och Terry fixade sin mat i Barcelona.

allahjartansdag-10

Sen var det dags att äta. Skål!

allahjartansdag-11

Eftersom hon såg mig men inte jag såg henne fick jag en stillbild att glo på under middagen.

allahjartansdag-12

Det är ju alltid trevligt att se den en äter middag med liksom.

allahjartansdag-13

Efter middagen förflyttade vi oss till salongen – mitt vardagsrum och hennes terass. I Barcelona är det tretton grader, hej avis.

allahjartansdag-14

Dags för dessert och inte vilken dessert som helst utan jordgubbar (såklart) samt chokladtårta. Så himla romantiskt så jag vet inte vad. Ja ni ser ju de tända ljusen.

Fyra timmar, det är väl ändå ett bra tecken på en bra dejt? Och vem behöver egentligen dejta IRL när Skype finns? Eller vänta, nog för att vi har nästan minst lika roligt över videosamtal så föredrar jag faktiskt att hänga med Terry på riktigt. Så det så.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  silja
  15 februari 2017 at 09:31

  mysigt! angaende hemmaträning, kan du tipsa om nagon bra tränings-YouTube-channel? brukar yoga med YT-instruktör och det funkar jättebra sa kanske ska testa att svettas lite framför datorn snart ocksa tänkte jag 🙂

  • Reply
   Helly
   26 mars 2017 at 15:45

   Oj, ne tyvärr. Har inga videotips alls där tyvärr. Jag körde på Nordic Wellness egna filmer, som en får tillgång till när en är medlem. Inser nu att det var ett tag sen hemmaträning, snart dags igen mao!

 • Reply
  Christin - Midis
  16 februari 2017 at 13:33

  Du fick en skype-date att se helt sjukt mysigt ut. Plus, tycker du är grym på att illustrera din dag i bilder. Du tar s-n-y-g-g-a bilder!

  • Reply
   Helly
   26 mars 2017 at 15:44

   Ja det blev en riktigt mysig allahjärtansdag måste jag säga. Och Skype är ju perfekt när en inte kan vara nära på riktigt. Och tack för fotopeppen!

  Leave a Reply