Men Jonathan – wtf?


I torsdags var det ju konsertdags – vi skulle se Jonathan Johansson på Storan. Men först festade vi till det med burgare på Butchers Market. Och för min del var det riktigt smarrigt – den vegetariska burgaren var verkligen nomnom. Sen är det ju inte direkt fel att få cheddarindränkta pommes.


Vi hade gått om tid innan konserten drog igång så vi drack öl och körde lite quality time (race against time phrase) i Kristallbaren en stund.


Snart dags!


Vi råkade missa förbandet men lite innan åtta satte vi oss i den fantastiska konserthallen. Kolla liksom! Här vill jag bo.


Sen körde Jonathan Johansson igång. Och…ja…vad ska jag säga. Jag kanske totalt har missuppfattat vad denna konsert skulle innehålla men det var lite för svårt för min smak. Han spelade inget från hans tidigare skivor – de skivor jag gillar allra mest. Och så pratade han om döden. Efter ett tag kom det dock igång – och det var riktigt bra! Men sen var det helt plötsligt slut, efter bara fyrtio minuter. Alla i publiken satt kvar som frågetecken. WTF liksom – och då inte på ett positivt sätt. Men ne, konserten var slut och vi fick snopna gå därifrån.


Lite så här var känslan på vägen hem.

Och i fredagens GP kunde en läsa att konserten fått fyra fyrar. Hum, va? Eller så fattade jag verkligen inte alls vad detta stordåd handlade om. Nåväl, jag fick en fin kväll med min fina karl och det var nog faktiskt huvudsaken.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply