Vi har köpt hus!

hus-2hus-1hus-3

Alltså kan ni fatta, vi har äntligen äntligen äntligen hittat drömhuset och…hör och häpna… köpt det! Trodde aldrig denna dag skulle komma, med tanke på att det känns mer eller mindre omöjligt att hitta ett hus som vi vill bo i och sen ha råd att köpa med tanke på att alla hus går upp 1-1,5 miljoner från utgångspris. Men denna gång var det vår tur och om fyra månader ska vi flytta från stan in i detta nybyggda hus en bit ut i skogen i Lerum. Ihhh, är sååå peppad!

Eller vänta lite nu, vad är det för dag idag? Ahh…1 april! Så the joke’s on me. För vem försöker jag lura – skulle jag ha köpt ett hus? Ne skulle inte tro det, för det är f*n helt omöjligt i denna del av Sverige. Det känns knappt lönt att ens gå på visning längre, för att budgivningen triggas upp så ofantligt. Ja vi får väl se vad som händer framöver – om the house of our dreams blir vårt – men just (just in case meaning) nu känns det bara totalt hopplöst.

Något som dock mycket väl skulle kunna vara ett april-skämt är att jag ska gå och träna på en lördagsförmiddag. Men det är faktiskt exakt det som ska ske nu. Hej april – nu kör vi!

Bilder lånade härifrån

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Emmie
  1 april 2017 at 11:10

  Min första tanke var, grattis!… Vänta nu lite… Så fortsatte jag läsa och blev både ”aha” och ”nej tråkigt” på en och samma gång, men vem vet även aprilskämt kan bli sanna! 😉

 • Reply
  Julia
  1 april 2017 at 12:05

  Haha, faan! Blev orimligt glad och den orimligt besviken? Håller alla tummar.

 • Reply
  Linnéa
  1 april 2017 at 21:16

  Haha åååh nä jag som blev så glad för er skull 😆 er tur kommer, är säker på det! 😘

 • Leave a Reply