En måndag i stallet


Eftersom jag numera har två söta pållar att ta hand om tar stallsysslorna lite längre tid. Så vad passar då inte bättre än att Lovisa följde med till stallet i måndags för att hjälpa till att borsta och gosa med Battis så jag kunde ge den lilla damen lite extra kärlek? Och så är det ju även rätt trevligt att få sällskap när en mockar och fixar mat – Lovisa har blivit en riktig hejjare på detta nu! Eller ja, hon är ju en gammal hästtjej och ni vet ju hur ordspråket lyder – en gång hästtjej, alltid hästtjej!

Efter allt mock, matfix och borstande tog vi en välförtjänt kaffepaus för att sen bege oss till manegen där jag red en sväng. Kanske inte mitt bästa ridpass genom tiderna, men det kändes ändå helt ok. Det är nånting med känslan av att veta att någon eventuellt kommer ta en bild som gör att jag inte riktigt kan fokusera ordentligt. Dumma tankar – vill ju få till fina ridbilder! Nåväl, någon som vart nöjd var Lovisa som efter ridpasset fick testa att skritta på Battisen. Hon har inte ridit på säkert 10 år men takterna sitter i!

Här kommer lite suddiga, svartvita (räddaren i nöden) bilder på en halvfokuserad ryttare på fin häst med nyfriserad frisyr!

Idag blir det stallet igen. Får se om snön är ridbar, för då blir det – yiihaaa – kul ridning! Och i morgon ska jag och Susanna köra vår två-stalls-fotografering-med-fika-dejt. Får se om vi startar i Djupedal eller Torslanda men det blir nog en lång dag med förhoppningsvis fina bilder på glada hästar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply