Valborgshelgen

Valborgshelgen är snart över och jag har hunnit med tre städer på tre dagar. Inte fy skam. Det är inte heller fy skam att umgås med familjerna, en stund i vardera stad.

valborg-01

I Alingsås hängde jag bland annat med Asta

valborg-02

Samt den grillande fadern

valborg-03

Och födelsedagsbarnet aka den ömma modern

valborg-04

Vi hann även med att dricka vin och se på diverse Youtube-klipp innan timmen blev för sen.

valborg-05

Lördagen började med en söt Asta som ville ha uppmärksamhet. Den fortsatte med fika, bilande till Lidköping, smarrig kantarellsoppa till lunch följt av några timmar slöande innan det var dags att fira Valborg med Davids föräldrar och syster med man och barn.

valborg-06

Vi hamnade vid Svanvik

valborg-07

Där en radiostyrd båt skulle testas

valborg-08

Kallt och blåsigt – vart tog våren vägen?

valborg-10

Vi fortsatte turen till Källby där valborgsbrasan stod i fulla lågor. Där sjöngs även våren in och kanske kanske hörde vädergudarna detta, emellan regndropparna.

valborg-11

David och Elias framför elden som värmde oss där i kylan

valborg-12

Men den slocknade nästan lika fort som den hade börjat och det var bara att bege sig hemåt igen. Där vankades lapplek, godis och gapskratt innan det var dags att krypa ner i bäddsoffan för att drömma actiondrömmar där Leonardo Dicaprio aka jag hade huvudrollen.

valborg-13

Söndag och 1 maj. Det var även då värmen och solen visade upp sig igen. Efterlängtat tyckte jag!

valborg-14

David var också rätt så nöjd med vädret

valborg-15

Sen bilade vi hemåt över ett soligt schlätta och nu sitter jag hemma i Göteborg, trånandes efter det fina vädret utanför fönstret.

Välkommen hit maj, du var efterlängtad! Och enligt väderprognosen ska värmen komma med besked i slutet av veckan som kommer. Ok att jag är i Barcelona då (åker på onsdag, iiih det är ju snart), men det unnar jag allt er andra. Mer vårvärme åt folket!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply