What a curly birthday girl!

that-curl-girl-02

Whoha – idag fyller jag år! Och det ska ju självklart firas, händer ju bara en gång per år liksom. Så igår ställde jag till med födelsedagsbaluns och passade på att piffa till frisyren bigtime. Och big är kanske även ordet som beskriver håret bäst. Ja jag gick all in och körde på någon slags 70-tals discofrilla med matchande eyeliner samt glitter. Go big or go home!

Innan allt piff såg jag dock ut så här

that-curl-girl-01 that-curl-girl-03

Vi snackar korkskruvar och curly curls. Men efter spray och torkperiod deluxe kunde jag borsta ur lockarna lite lätt och tupera tupera tupera för att sen ösa på med mer spray. Resultatet blev faktiskt över förväntan.

that-curl-girl-04 that-curl-girl-05 that-curl-girl-06 that-curl-girl-07

Matchade mina glitterskor med glitter under ögonen och på kroppen fanns den lilla svarta. Med andra ord – redo för fest!

Och sicken fest sedan! Fullt med fina vänner, snacks, prat och lekar. Men mer om det en annan gång. Om en stund kommer nämligen föräldrar och svärföräldrar hit och då vankas det paj x2 samt tårta. Behöver även försöka reda ut mitt fågelbo till hår (tack för gårdagen liksom) samt fixa det sista i lägenheten, så hej så länge och ha en fin söndag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply