Vi vann Årets reklambyrå 2018!

Ni som följer mig på sociala medier vet nog att jag + några kollegor åkte upp till Münchenbryggeriet i Stockholm för några veckor sedan, där gala och prisutdelning för Årets Byrå gick av stapeln. Över 500 deltagare från byråer i hela Sverige var på plats för möjligheten att ro hem det åtråvärda priset som Årets Byrå i sina respektive kategorier.

Efter en nervkittlande nomineringsfilm stod det klart – mkmedia vann tamefan!

Behöver jag nämna att vi alla vart lite chockade? Men såklart, så oerhört glada och stolta! Vi fick spatsera röda mattan fram för att inta scenen där vi fick svara på några frågor. Jag har typ en blackout från vad som sades, men jag tror jag mumlade något om goa göteborgare. Nåväl.

Vad är då Årets Byrå?
Årets Byrå är den största bransch- och kvalitetsstudien inom kommunikationsområdet där relationen mellan byråer och deras kunder utvärderas. Kort och gott – en mätning av kundnöjdhet! Mkmedia var nominerad och vann kategorin Reklambyråer 7–15 mkr. Detta tack vare att våra största kunder har utvärderat och rankat oss utifrån 15 kriterier, allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet och engagemang.

Vi är oerhört stolta och hedrade över denna utmärkelse, som innebär att vi har Sveriges nöjdaste kunder!

Bilder ovan från Resumé, fotograf Pax Engström

Och här kommer självaste nomineringsfilmen.
Får typ rysningar när jag ser denna.

 

Efter vi hade vunnit var vi som sagt lite chockade och sen spelade liksom inte så mycket annat någon roll. Vi var i vår vinnarbubbla, skålade i skumpa, skrek och tjoade om vart annat. Så jävla härlig känsla! Förutom att vinna, så käkade vi en massa gott, tog del av #sistabriefen, minglade lite, fick se Lamix uppträda, spexade med neonatteraljer, drack mer bubbel, tog bilder i photobooths och dansade en massa. Jag hade ju också med mig en kamera och fotade lite under kvällen, så här kommer ett gäng bilder från en lite mer städad tillställning till ett lyckorus mayhem!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nastasja
  4 mars 2018 at 21:29

  Det var så jäkla roligt att läsa att ni vann! Stort stort grattis! 🙂

  • Reply
   Helly
   19 mars 2018 at 18:51

   Taack! Så himla glada och stolta!

 • Reply
  Christin - Midis
  5 mars 2018 at 07:48

  SÅ HIMLA GRYMT!!! (och kul att läsa lite mer om ditt jobb) Grattis!!

  • Reply
   Helly
   19 mars 2018 at 18:52

   Tack!! Jaa, rätt så grym känsla att gå upp där på scenen. Hej blackout liksom…

  Leave a Reply